Toegang verlenen tot een business account

Een partner in Bedrijfsmanager toegang verlenen tot bedrijfsmiddelen

Als je een bedrijf hebt en samenwerkt met een bureau of consultant, kun je deze toevoegen aan je Bedrijfsmanager en je bedrijfsmiddelen ermee delen. Als je een partner toevoegt aan Bedrijfsmanager, kun je diegene toegang geven tot verschillende bedrijfsmiddelen en specifieke toestemmingsniveaus aan diegene toewijzen. Partners kunnen de bedrijfsmiddelen zien die je met ze deelt in hun Bedrijfsmanagers.

Voordat je aan de slag gaat

• Alleen beheerders kunnen een partner toevoegen.
  • Je partner moet een Bedrijfsmanager hebben. Als je partner die niet heeft, vraag deze dan een Bedrijfsmanager te maken.
  • Je hebt onze bedrijfs-ID nodig. Deze is 103001494076428

Een partner in Bedrijfsmanager toegang verlenen tot bedrijfsmiddelen

Partners of bureaus toevoegen aan je bedrijf:

1. Ga naar Bedrijfsinstellingen.
  2. Klik onder Gebruikers op Partners.
  3. Klik op + Toevoegen.
  4. Selecteer Een partner toegang geven tot je bedrijfsmiddelen.
  5. Voer de bedrijfs-ID in van de partner die je wilt toevoegen en klik op Volgende.
  6. Je kunt op dit scherm partners aan meerdere bedrijfsmiddelen toevoegen. Kies in de eerste kolom een type bedrijfsmiddel. Selecteer in de tweede kolom de bedrijfsmiddelen waaraan je je partner wilt toevoegen. Wijs in de derde kolom je partner een rol toe. Herhaal deze stappen tot je voor alle bedrijfsmiddelen die je wilt toewijzen een rol hebt gekozen.
  7. Klik op Wijzigingen opslaan.

Je partner kan nu in Bedrijfsmanager de bedrijfsmiddelen zien die je aan diegene hebt toegewezen.