Je mail instellen

INSTELLINGEN MAIL CLIENT

Hieronder vind je de mail instellingen om je e-mail in te stellen op je favoriete mail client.Verander GEBRUIKER en JEDOMEIN.be door de naam van je eigen e-mail.Dit doe je ook voor de in- en uitgaande server. Bijvoorbeeld: mail.prismix.beProbeer altijd gebruik te maken van de instellingen met SSL/TLS Indien je problemen ondervind kan je gebruik maken van de Non-SSL instellingen.Dit kan bijvoorbeeld voorvallen op oudere versies van Outlook.

Secure SSL/TLS Settings (Recommended)
Username: GEBRUIKER@JEDOMEIN.be
Password: Use the email account’s password.
Incoming Server: mail.JEDOMEIN.be
    • IMAP Port: 993

• POP3 Port: 995
Outgoing Server: mail.jedomein.be
  • SMTP Port: 465
IMAP, POP3, and SMTP require authentication.
Non-SSL Settings (NOT Recommended)
Username: GEBRUIKER@JEDOMEIN.be
Password: Use the email account’s password.
Incoming Server: mail.JEDOMEIN.be
    • IMAP Port: 143

• POP3 Port: 110
Outgoing Server: mail.JEDOMEIN.be
  • SMTP Port: 587
IMAP, POP3, and SMTP require authentication.